ALV in coronatijd

Omzet Plantion 2019 door grens 100 miljoen

Op woensdagavond 17 juni vond bij Plantion de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaats, voor het eerst onder leiding van de nieuwe voorzitter René Willemsen. I.v.m. de noodverordening die bijeenkomsten met meer dan 30 mensen verbiedt, waren slechts een dito 30 tal leden aanwezig in de ‘corona-proof’ ingerichte afmijnzaal. Een andere ongeveer 30 nam deel via een livestream. Na de presentatie en goedkeuring van de jaarrekening 2019 wisselden bestuur, directie en leden van gedachten over het uitzonderlijke voorjaar van 2020.


foto's: VVB Van Bree 

Na de opening door René Willemsen lichtte algemeen directeur Peter Bakker de jaarrekening 2019 toe. De omzet steeg vorig jaar naar € 102,3 miljoen (+3,3 procent), dankzij gemiddeld iets betere prijzen dan in 2018 bij vergelijkbare aantallen. De omzet uit bemiddeling nam toe, de klokomzet daalde licht. Het groencentrum beleefde een goed jaar, Plantion Digitale Marktplaats groeide volgens verwachting. Het resultaat voor belastingen bedroeg € 170 duizend. Het resultaat na belastingen wordt toegevoegd aan de algemene reserve. Bakker memoreerde ook de nieuwe slogan ‘verbindend in bloemen en planten’, waarmee Plantion zich sinds kort in de markt profileert. Een PDF van de jaarrekening is te bekijken via www.plantion.nl/financieel, een samenvatting vindt u hier.

bron: Plantion


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.