Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smart Grid Westland hoogtepunt 2019

Juva ziet groepsresultaat met 7,7% stijgen tot 13,9 miljoen

Op woensdag 17 juni heeft de directie van N.V. Juva tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering het Jaarverslag 2019 en het MVO Jaarverslag 2019 aan haar raad van commissarissen en aandeelhouders gepresenteerd. Er werd een groepsresultaat van 13,9 miljoen euro behaald, een stijging van 7,7% t.o.v. 2018. Verder werd een bedrijfsopbrengst van 87,7 miljoen euro en in energie-infrastructuur werd 21,7 miljoen geïnvesteerd in 2019.

Smart Grid Westland hoogtepunt
Als hoogtepunten over het afgelopen jaar noemt Juva o.a. de succesvolle eerste fase van Smart Grid Westland. Door middel van loting werd met 25 klanten van start gegaan.

De belangrijkste functionaliteiten die het projectteam heeft gerealiseerd zijn volgens Juva: werkende 1e versie SGW, deelnemer portal, netbeheer portal, werkend stuursignaal, 25 deelnemers en animatie SGW. Vanaf 11 februari is de aanmeldingsprocedure voor de tweede fase geopend, waarbij nog eens 75 deelnemers zich konden aanmelden. 

Het volledige jaarverslag is in te zien op: www.jaarverslag.juva.nl . N.V. Juva is de moedermaatschappij van Westland Infra Netbeheer (transport- en aansluitdiensten voor gas en elektriciteit), Capturam (innovatie en energietransitie) en Anexo (meetbedrijf en infra-gerelateerde diensten).

Publicatiedatum: