Superplant sluit aan bij OZ Planten

Superplant B.V. uit Aalsmeer sluit zich aan bij OZ Planten, onderdeel van Dutch Flower Group. Het bedrijf richt zich al meer dan een decennium op de exclusieve belevering van de groothandel met kamer- en tuinplanten naar diverse landen in Europa. Dit doet men deels middels dagelijkse inkoop via de veilingsystemen, deels middels rechtstreeks inkoop bij de kwekers.

Marco van Veen, Frank Notenboom, Henk-Willem Spaargaren

Directeur-eigenaar Frank Notenboom van Superplant ziet grote kansen met deze aansluiting. Notenboom: “Het netwerk, de logistiek alsmede de state-of-the-art web omgeving van OZ Planten biedt ons team van specialisten veel mogelijkheden om onze groothandelsklanten nog beter te bedienen. Wij zullen als team binnen het team elkaar gaan versterken”.

Algemeen directeur Henk-Willem Spaargaren van OZ Planten is zeer blij met de aansluiting van Superplant en ziet veel mogelijkheden door de integratie van het team van Superplant om haar positie binnen het groothandelssegment verder te versterken. Spaargaren: “OZ Planten kan voor de klanten van Superplant veel meerwaarde bieden, onder meer door onze logistiek, marketing en digitalisering. Dit versterkt de positie van de klanten en biedt groeimogelijkheden, daar ben ik van overtuigd”. 

Het management en de bedrijfsnaam Superplant blijven na de aansluiting ongewijzigd.

bron: DFG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.