Nog 3 'parels' in de race voor stukje aandacht in De Grote Tuinverbouwing

Vorige week koos de jury van de parelactie (bestaande uit het team van De Grote Tuinverbouwing, waaronder Ivo Putman en Rob Verlinden en team Pull Position) uit ruim 30 aanmeldingen een top 10. Hoewel alle aanmeldingen stuk voor stuk parels zijn, zijn er 3 kanshebbers vanuit deze top 10 geselecteerd waar consumenten vanaf vandaag op mogen stemmen via de social-media-kanalen van De Grote Tuinverbouwing. Door hen zal de winnaar worden gekozen, welke vrijdag 19 juni a.s. bekendgemaakt wordt.

Kanshebbers
Uit de eerder bekendgemaakte top 10 is met veel zorg een drietal van noviteiten* gekozen die bij de consument in de smaak zullen vallen.

  • MNP/Suntory – Surdivia White Blanket
    "Van nature is dit een hele mooie en dankbare zomerbloeier. Door de compactheid is deze plant nog beter inzetbaar in de tuin en heeft een nog grotere pracht en praal aan bloemen."
  • Plantipp – Astelia Red Shadow
    "Het mooiste van de Astelia? Dat de plant twee kleuren heeft. Het is daarnaast een sterke plant en brengt je tuin echt tot leven."
  • Royal van Zanten – Limonium Salt Lake
    "Dit is écht een tropisch cadeautje in de tuin. Het blad van de Limonium Salt Lake glinstert mooi in de zon."

*In willekeurige volgorde

Over de parelactie
Vorig jaar bezochten Rob Verlinden en Ivo Putman, bekend van SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing, samen met team Pull Position verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de meest bijzondere parel van het nieuwe tuinseizoen. Vanwege het cancelen van bijna alle evenementen, kan de parelactie dit jaar niet fysiek door gaan. Met de online invulling van de parelactie maken kwekers en veredelaars ook dit jaar kans op een plekje in het tv-programma.

Bron: PullPosition


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.