3D Digi Delishow is live

Met de 3D Digitale Delishow biedt Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om de nieuwe Deliflor rassen in 3D te bekijken en een virtuele vlucht over de bloeiproef te maken. Dit digitale platform is nu live op www.delishow.nl 

3D fotografie biedt een unieke manier om nieuwe rassen van dichtbij en vanuit verschillende hoeken te kunnen beoordelen. En er zijn natuurlijk genoeg nieuwe rassen te bewonderen!

Alle productinformatie zoals bloemdiameter, reactiesnelheid, groeikracht en beschikbaarheid in specifieke landen staat overzichtelijk vermeld bij de noviteiten.

De internationale commerciële bloeiproef die Deliflor Chrysanten normaliter onder de noemer ‘Delishow’ organiseert in week 24 kon vanwege corona niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Om de internationale klanten toch van dichtbij de noviteiten te kunnen tonen, biedt de ‘3D Digi Delishow’ een digitaal alternatief.

 

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.