Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mprise

Kennissessies ‘IT in tuinbouw’ voor potplantenkweker in juli

In mei organiseerde Mprise Agriware al kennissessies voor jonge groenteplanten kwekers. Met name het onderwerp ‘Van Excel naar échte controle’ deed het erg goed. Door vele positieve reacties en betrokken deelnemers besloot men om nieuwe kennissessies te organiseren. In de maand juli [1 & 7 juli] zijn dit er twee, ditmaal specifiek voor potplantenkwekers.

Excel, ERP en CRM centraal in de kennissessies
Het eerste onderwerp is: ‘Van Excelplanning naar overzicht in de kwekerij’. "We merken dan dat veel kwekers worstelen met overzicht krijgen in de kwekerij. Zoals één van onze klanten in zijn zoektocht naar software zei: “ Ik wil weten: wie doet wat en wat staat waar?”. Anderen ergeren zich aan het feit dat ze data op meerdere plekken moeten invoeren. Dit verhoogt natuurlijk de kans op fouten. In deze kennissessie zullen we hierop ingaan en kijken hoe Enterprise Resource Planning software (ERP) met deze onderwerpen omgaat."

De tweede kennissessie gaat over: ‘Als potplantenkweker de klant beter begrijpen met CRM’. "Kwekers missen nogal eens de historie van klanten en inzicht in eerder gemelde klachten. Dat is jammer, want met behulp van goed inzicht kun je klanten veel beter helpen. Wij zeggen altijd: meten = weten. In deze kennissessie gaan we daarop in en kijken we naar een manier op om deze historie vast te leggen."

Voorbeelden uit de praktijk maken theorie eenvoudig
De sprekers zijn onder andere: Cor Verdouw (IT-onderzoeker bij Wageningen University en Innovatiemanager bij Agriware), Eric Boerlage (Implementatie consultant) en Arno Hogervorst (Solution architect). Zij hebben veel ervaring in de sector, kennen de software goed en zien de software in de praktijk bij de klanten. Hierdoor is het voor hen eenvoudig om concrete voorbeelden te geven.

Aanmelden kennissessies
Potplantenkwekers kunnen zich via de onderstaande link aanmelden. De kennissessies duren drie kwartier tot een uur. Tijdens de presentaties is het mogelijk om vragen te stellen. Kwekers kunnen weer kosteloos en vrijblijvend de kennissessies bijwonen.

  • Van Excelplanning naar overzicht in de kwekerij [op 1 juli – klik hier om u aan te melden]
  • Als potplantenkweker de klant beter begrijpen met CRM [op 7 juli – klik hier om aan te melden]

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
E: agriware@mprise.nl
www.Mprise-agriware.nl 

Publicatiedatum: