Holland Dahlia Event 2020 in aangepaste vorm

De afgelopen tijd heeft de organisatie de mogelijkheden bekeken voor een aangepaste versie van het Holland Dahlia Event 2020, welke dit jaar voor de vierde keer zou moeten worden gehouden. Wegens de huidige corona-perikelen zullen deze zomer echter geen vast omlijnde dagen worden georganiseerd waarop bezoekers de verschillende showtuinen kunnen bekijken. De bezoeklocaties die er zijn, kunnen veelal in de periode medio augustus tot en met eind september 2020 op afspraak worden bezocht.

Plan bezoek
De bezoeklocaties zijn de CNB Dahliashowtuin bij De Tulperij, FBT Dahliashowtuin, A.T.G. van Haaster, Kasteel Keukenhof en Weijers Blooming Dahlias. Kijk op de website www.HollandDahliaEvent.com voor meer informatie over de bezoeklokaties. Voor de adresgegevens en openingsdata van deze adressen bent u verzocht om vanaf eind juni de website in de gaten te houden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.