Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark Schermer nieuwe global Head Syngenta Flowers

Michael Kester gaat na 42 jaar bij Syngenta met pensioen

Michael Kester gaat eind 2020, na 42 jaar bij Syngenta gewerkt te hebben, met pensioen. Tevens wordt Mark Schermer per 1 september 2020 aangesteld als zijn opvolger als global Head Syngenta Flowers.

Michael Kester heeft zijn hele carrière aan Syngenta gewijd. Hij heeft senior functies bekleed binnen de gewasbeschermingsdivisie in Afrika, Duitsland, Argentinië en Japan. Vervolgens leidde hij de groentezadenactiviteiten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten, en daarna de Syngenta-organisatie in de Benelux. Als global Head Syngenta Flowers heeft hij de afgelopen drie jaar een sterke basis gelegd voor de toekomstige groei van Syngenta Flowers.


Links Michhael Kester, rechts Mark Schermer

Matthew Johnston, Head of Vegetables and Flowers: “In de afgelopen drie jaar heeft Michael de transformatie van onze Flowers-tak geleid, een omzetgroei gerealiseerd en drie strategische overnames geleid om ons wereldwijd toonaangevende Flowers-portfolio verder te versterken. Ik wil Michael bedanken voor zijn leiderschap en partnerschap en wens hem een heel lang en gelukkig pensioen."

Mark Schermer trad in januari 2018 in dienst bij Syngenta als Head of Marketing van Syngenta Flowers in Europa en werd vervolgens in mei 2019 benoemd tot Head of Syngenta Flowers Europe. Mark heeft met succes de transformatie van de Flowers marketing- en commerciële organisatie in de regio geleid en brengt aanzienlijke leiderschapservaring in de bloemenindustrie met zich mee naar zijn nieuwe rol. Mark zal werken vanuit het hoofdkantoor voor Seeds van Syngenta in Downers Grove, Illinois, VS.

 
 
Voor meer informatie:
 
Syngenta Flowers
 
Publicatiedatum: