Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een nieuwe online ervaring voor de Europese markt".

Dümmen Orange presenteert eerste Digitale Showtuin

Veredelaar en vermeerderaar Dümmen Orange toont voor het eerst haar nieuwste producten op het gebied van eenjarige perkplanten, vaste planten, potplanten en tropische planten in een digitale showtuin voor de Europese markt. 


Showtuin in De Kwakel

Dümmen Orange heeft in de nieuwe corona-werkelijkheid snel kunnen schakelen met een nieuwe aanpak. De showtuinen van Dümmen Orange in De Kwakel en in het Duitse Rheinberg zullen niet alleen in week 24, maar gedurende de hele zomer open zijn voor bezoekers. Zo krijgt iedere geïnteresseerde de kans om langs te komen. Bezoekers worden - op afspraak - persoonlijk verwelkomd en rondgeleid door onze vertegenwoordigers.


Idem.

Daarnaast hebben ze een digitale rondleiding door de showtuinen opgezet, zodat belangstellenden die niet in staat zijn om langs te komen toch virtueel een bezoekje kunnen brengen. In deze digitale rondleiding laten onze productspecialisten hun favorieten voor het komende seizoen zien. Daarnaast tonen zij het brede assortiment van Dümmen Orange, de nieuwe introducties en verschillende retail oplossingen. Bezoek de digitale showtuinen op https://nl.dummenorange.com/site/nl en ga in het menu naar ‘Tools For You’ en klik op ‘Digital Garden’.

Tot de vele highlights die te zien zijn, behoort zeker Miss Fantastic uit de Sweetunia Diamonds collectie. Haar roze bloemranden contrasteren prachtig met de donkere, stervormige tekening in de bloem. Als solitair toegepast of in combinaties met roze en wit; Miss Fantastic trekt altijd de aandacht.


Showtuin in Rheinberg 

Martina Gerhards, Marketing Manager Eenjarigen, Vaste Planten en Potplanten EMEA: "Wij zijn blij dat we onze nieuwe producten aan alle Europese relaties kunnen laten zien dankzij het gebruik van nieuwe kanalen en nieuwe media."

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum: