platform deze zomer toegankelijk voor consument

Online platform Standfinder wil lokale verkoop tuinder op de kaart zetten

De coronacrisis heeft vele groepen in de samenleving hard geraakt, waaronder onder andere de boeren, kwekers, telers en tuinders van Nederland. Menig tuinder heeft hun afzet sterk zien afnemen en is op zoek gegaan naar creatieve oplossingen.

Zo bieden zij bijvoorbeeld hun aardappelen, aardbeien, asperges, bloemen en vele andere producten meer en meer aan in een stalletje of kraampje langs de weg. Overal in Nederland land worden lokaal producten aangeboden, maar toch blijkt de consument nog onvoldoende op de hoogte waar lokaal verse producten gekocht kunnen worden.

Daartegenover is de aanbieder van lokale producten op websites vaak helemaal niet betrokken en kon zodanig weinig invloed uitoefenen om de consument te bereiken. Lokale aanbieders en de consument kunnen directer met elkaar in verbinding staan waardoor meer interactie en directe waardering ontstaat.

Platform
Vanuit deze gedachte is Standfinder ontstaan. Op dit platform zullen consumenten toekomstig gemakkelijk alle lokale stands kunnen vinden. Standhouders kunnen gemakkelijk de informatie over hun productaanbod, foto’s of openingstijden veranderen zodat consumenten altijd op de hoogte blijven.

Standfinder stimuleert het delen van ervaringen direct met de Standhouder of met andere consumenten. Voor de lokale Standhouder heeft het waarde om te weten hoe de consument het aanbod heeft beleeft, om te kunnen verbeteren of gewoon omdat het leuk is waardering te krijgen voor het harde werk.

Tuinders kunnen zich aanmelden
Op 1 juni is de website www.standfinder.nl actief geworden, hét platform voor lokaal aanbod. Dit platform gaat in de toekomst de consument en de aanbieder helpen om met elkaar in verbinding te komen.

De website is nu al actief voor aanbieders om hun stands te registreren. In de zomer van 2020 zal het volledige platform toegankelijk worden voor iedereen die het lokale aanbod in zijn/haar regio wil vinden of een ervaring wil delen over de aankoop bij een lokale stand.

Voor meer informatie:
Standfinder
www.standfinder.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven