Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgrowSer Foliekassen neemt VDH Foliekassen over

AgrowSer Foliekassen heeft per heden VDH Foliekassen overgenomen. Beide bedrijven zijn vooral actief in Nederland en de Duitstalige markt, maar bedienen ook markten tot ver buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Japan en Midden-Amerika.


Cees van der Heide, Lucien van der Heide, beiden van VDH Foliekassen, en Eric van der Klauw en John Duijvestijn van AgrowSer Foliekassen.

AgrowSer Foliekassen staat vooral bekend om haar multispankassen met gotisch gebogen dek, tunnels, multitunnels, fruitoverkappingen en schermhallen, terwijl VDH Foliekassen vooral gespecialiseerd is in foliekassen op basis van Venlo staalconstructies met kapsystemen.

Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren onder hun eigen naam met een eigen productenpakket, maar kunnen door de samenwerking een breder pakket van folieproducten aanbieden, efficiënter werken en beter inspelen op de wensen van de opdrachtgevers, waar ook ter wereld.

Door de gestage groei van de verschillende VDH bedrijven heeft de organisatie besloten de solar afdeling verder uit te bouwen en de activiteiten in de tuinbouw onder te brengen bij AgrowSer Foliekassen uit Waddinxveen om de continuïteit van deze afdeling te waarborgen.

Door de overname versterkt AgrowSer haar positie op de Europese markt, waardoor zij beter in staat is om zich nog verder te ontwikkelen op het gebied van o.a. techniek en duurzaamheid, voor kwekers van zachtfruit, groenten, sierteelt en bomen.

De afdelingen van VDH Foliekassen die verantwoordelijk zijn voor werkvoorbereiding, uitvoering en verkoop blijven nagenoeg geheel compleet, maar verkoopleider Ben van der Heide sr. neemt afscheid van VDH Foliekassen. Hij heeft aangegeven de veranderingen aan te willen grijpen om een volgende stap in zijn carrière te maken, Zijn taken worden voorlopig overgenomen door Eric van der Klauw, directeur van AgrowSer Foliekassen. Ben van der Heide jr en Cees van der Heide blijven het aanspreekpunt voor hun relaties. 

Per 29 juni zal AgrowSer Foliekassen zich met haar team gaan vestigen in het kantoor van VDH Foliekassen te Hazerswoude-Dorp, terwijl de productiefaciliteiten van AgrowSer Foliekassen in Velddriel gevestigd blijven. Ook het zusterbedrijf AgrowTec verhuist mee, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bouwen van  Turnkey tuinbouwprojecten in zowel glas als folie, compleet met scherming, verwarming, klimaatregeling en andere kasinstallaties, voor alle soorten van groentegewassen, sierteeltproducten en uitgangsmateriaal.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Eric van der Klauw  06 – 53 84 74 25.

Voor meer informatie:
AgrowSer
www.agrowser.com 
info@agrowser.com 

Eric van der Klauw
EvdKlauw@agrowteam.com 

Publicatiedatum: