Moerman Lilium introduceert Roselily Aïsha en Double Oriental Anouska

Afgelopen week opende Moerman Lilum haar deuren voor klanten en relaties. Er werd een rondleiding gegeven op de kwekerij en  verkoopster Marianne Stolze vertelde de bezoekers alles  over het ruime assortiment lelies, Roselily’s en twee noviteiten.


Aïsha

Roselily Aïsha
De eerste noviteit is Roselily Aïsha, een veelbelovend wit soort met verrassend grote bloemen en een groen hart. De Roselily’s staan bekend als stuifmeelvrij en hebben geen stamper. Wist je dat de meisjesnaam Aïsha “levend” en “voorspoedig” betekent?


Anouska

Double Oriental Anouska
De tweede noviteit heet Double Oriental Anouska en heeft een lieflijke roze kleur. De grootbloemige lelie is vorig jaar uitgebreid getest door Moerman Lilium. Hier viel de lange houdbaarheid van de snijbloem enorm op tezamen met de gevulde bloemvorm. Moerman Lilium kan de noviteit nu aan een breed publiek introduceren.

Influencers Dmitry Turcan en Botanenkin kwamen ook voorbij en waren onder de indruk van de prachtige bloemen en de bijzondere nieuwe soorten die vanaf nu verkrijgbaar zijn. Op de Facebookpagina "Bloemisten en kwekers Benelux" werd een live uitzending gestart vanaf de leliekwekerij. "Door middel van deze open dagen kunnen de bezoekers de kwaliteit van onze bloemen zelf ervaren en het ruime assortiment bekijken. Anderzijds is het mooie van Influencers en online kanalen dat we direct veel informatie terugkrijgen van bloemisten, dit is enorm waardevol voor ons," aldus Jaap Moerman.

Moerman Lilium
Marian Stolze
M: +31 (0)6 38 16 95 85
E: sales@moermanlilium.nl
https://moermanlilium.nl/en/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven