Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HBA toont pothydrangea-sortiment tijdens VIP-event in week 24

Nu door corona de Flower Trials zijn geannuleerd organiseert HBA (Hydrangea Breeders Association) haar eigen VIP-event: een presentatie die klanten de gelegenheid biedt een aantal vernieuwende HBA-potrassen te bekijken en informatie op te doen in een persoonlijke sfeer. Bezoekers zijn van woensdag 10 juni t/m vrijdag 12 juni op afspraak van harte welkom op de HBA-locatie aan Achterweg 58a in De Kwakel.

Vernieuwend
Tijdens het VIP-event toont HBA een aantal veelbelovende selecties die naar verwachting volgend jaar als nieuwe rassen worden geïntroduceerd. Daarnaast presenteert HBA het beschikbare potsortiment bestaande uit een scala aan prachtige, meerjarige en rijkbloeiende hortensia’s opgekweekt in 15 liter containers bij onze partner en jongeplantenleverancier Kötterheinrich. Een blikvanger is Finya, een gevuldbloemige helderwitte randbloeier. Finya kleurt verrassend door naar groen-bordeauxrood. Andere bijzondere noviteiten zijn tweekleurige Candy Lips and Sweet Lips en de nieuwe 'legends' Baladia en Velvet Beauty. 

Informatief
De medewerkers van HBA staan klaar om u te informeren over de teelteigenschappen en bijzondere kenmerken van het getoonde potasssortiment. Interessant om bijvoorbeeld te weten is dat vorig jaar het HBA-ras Caipirinha voor de tweede keer werd verkozen als winnaar van de Hortensia houdbaarheidstest van Royal FloraHolland. Kweker Tim van Leeuwen won daarmee de Hortensia Award 2019. In 2017 werden de kwekers Tom en Marjanne van den Berg de prijswinnaars. Overigens werd Caipirinha in 2018 als tweede beste beoordeeld.

Persoonlijk
Het HBA VIP-event is erop gericht om klanten persoonlijk te ontmoeten. Jan ten Brinke en Jaap Stelder nemen u graag mee op een exclusieve rondleiding. HBA hoort graag welke specifieke behoeften en persoonlijke vragen er leven bij haar klanten. Aarzel niet om contact met HBA op te nemen en langs te komen. Bezoekers zijn van harte welkom.

Informatie en aanmeldingen bij Jan ten Brinke: 06 55826 262 of jan.ten.brinke@agriom.nl

Publicatiedatum: