Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seed meets Technology afgelast

Het zal rustig worden eind september op de velden en in de hallen bij Proeftuin Zwaagdijk, want Seed meets Technology editie 2020 is afgelast. Met begin maart ruim 40 aanmeldingen en een groot deel van het programma al in de steigers, leek niets in de weg te staan om er weer een succesvolle week 39 van te maken, zo laat de organisatie weten. Helaas kwam daar verandering in toen het coronavirus de kop op stak.

Ondanks de goede vooruitzichten begin maart, heeft de organisatie van Seed meets Technology helaas toch moeten besluiten het evenement te cancelen. Het wordt te mager om de activiteiten voort te zetten.

Geen demonstratievelden
De organisatie van het evenement ging vol goede moed van start en dat verliep ook voorspoedig. Helaas kwam kort daarop het COVID-19 virus het land binnen. Inmiddels is duidelijk dat er sowieso tot 1 september geen vergunningsplichtige evenementen meer mogen worden georganiseerd en hoe de maatregelen na 1 september zullen zijn, is nog onduidelijk. De zaadbedrijven die in week 39 normaliter open dagen organiseren, hebben hun activiteiten afgelast en er worden ook geen demonstratievelden met (nieuwe) rassen aangelegd.

2021
De organisatie betreurt de beslissing om het evenement af te gelasten ten zeerste, maar kijkt ook weer met goede moed vooruit naar de editie van 2021. Deze zal plaats vinden van 28-30 september 2021.

Voor meer informatie:
Seeds meet Technology
www.seedmeetstechnology.com/  
info@seedmeetstechnology.com 

Publicatiedatum: