Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denso en Certhon richten Denso AgriTech Solutions op in Tokio

Denso en Certhon hebben officieel aangekondigd dat ze samen Denso AgriTech Solutions in Tokio hebben opgericht op 29 mei. Door deze onderneming zullen Certhon en Denso lokaal aanwezig zijn op de Aziatische hightech tuinbouwmarkt, nadat het Japanse autotechnologiebedrijf op 1 april al een minderheidsaandeel in de Poeldijkse kassenbouwer verwierf. Met de nieuwe stap in Tokio vergroten beide bedrijven naar eigen zeggen 'het vermogen om de vraag van de klant goed in kaart te brengen en snel te kunnen reageren op deze vraag.'

Naast het verkoop- en marketingkantoor zal de activiteit van de joint venture bestaan uit een gezamenlijke ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik over de hele wereld. De uitgebreide kennis en expertise van Denso op het gebied van automatisering (industriƫle robotica, procesinnovaties, AI en machine learning) en kennis van de Aziatische professionele cultuur, gecombineerd met Certhon's geavanceerde tuinbouwtechnieken, zal bijdragen aan het realiseren van wereldwijde volgende generatie tuinbouwoplossingen.

Uitdagingen bij het voeden van de wereld vereisen samenwerking van kennis en ervaring uit tal van sectoren, zijn beide partijen overtuigd.  "Samen gaan we de uitdaging aan om vanuit een heel nieuw perspectief naar de markt te kijken om een veerkrachtiger en geavanceerdere voedselvoorzieningsketen te bieden."

Voor meer informatie:
Certhon
www.certhon.com




Publicatiedatum: