Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Desinfectiepoort tilt hygiëne naar hoger plan"

Met een desinfectiepoort wordt de werkomgeving hygiënischer. Medewerkers en bezoekers kunnen vanaf buitenaf eenvoudig bacteriën en virussen meenemen, wat soms verstrekkende gevolgen heeft.

De hygiënesluis van Steenks Service biedt uitkomst. Met het desinfectiemiddel waarmee de bak gevuld wordt, worden de handen gereinigd voordat iemand de poort passeert. Hiermee is iedere medewerker of bezoeker die bijvoorbeeld een kas wil ingaan genoodzaakt om eerst zijn handen te ontsmetten.

De 1-persoonsdoorgang van de sluis is te ontgrendelen door de twee knoppen in de ontsmettingsbak met de vingers tegelijkertijd in te drukken. Hierdoor worden de handen dus direct goed gedesinfecteerd. Daarnaast worden bij het indrukken van de knoppen ook de schoenzolen gedesinfecteerd. Dit gebeurt via de RVS voetenbak met kunststof loopmat, die automatisch wordt gevuld door middel van een buffertank.



Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: