Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen Flower Trials, wél Sion Open June [Digital] Edition

Exclusief voor klanten organiseert Sion van 8 t/m 19 juni de Sion Open June [Digital] Edition. 'Wij zien volop kansen. Vanwege het vele thuisblijven en het niet doorgaan van vakanties heeft de consument een grote behoefte aan positiviteit en gezelligheid. En hoe kan dat beter dan door vrolijkheid en geluk in huis te halen met bloeiende planten? Tijdens de Sion Open June Edition kijken we samen met onze klanten naar de toekomst en inspireren wij hen op ons bedrijf met een persoonlijke tour langs de nieuwste rassen en consumententrends in Sion Trend Lab. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een eigen digitale tour op maat", aldus Algemeen directeur Eric Moor.

Sion Open June (Digital) Edition is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Sion Trend Lab
In het Sion Trend Lab inspireert Sion het bedrijf Phalaenopsis-kwekers én hun klanten met de nieuwste rassen, trends, toepassingen en concepten. In samenwerking met trendvertaler Sandra Könings (Trendlogic) presenteert de veredelaar op het bedrijf de sierteelttrends 2020/2021. Zo zijn bij de 'Organic' trend de nieuwste sustainable verpakkingen te zien. Ook zijn de trends 'Boost', 'Dream' en 'Sun' aangevuld met actuele items.


Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: