Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Myplantonline: het nieuwe B2B digitale platform van Myplant & Garden

Myplant & Garden heeft Myplantonline ontwikkeld, een digitale display voor de bedrijven die op Myplant 2020 exposeren. Het doel van het nieuwe B2B-formaat, dat voortdurend wordt geactualiseerd, is om exposanten en hun klanten dichter bij elkaar te brengen.

"Met Myplantonline, de International Green Expo, is een steeds bereikbare ontmoetingsplaats gecreëerd. Een plek die maatwerk biedt en de behoeften van elke virtuele bezoeker volgt," aldus de organisatie. "De digitale versnelling vraagt om een integratie van de diensten en mogelijkheden die Myplant biedt. Myplantonline wil in het beste geval inspelen op de behoeften van de belanghebbenden en benadrukt nogmaals de rol van de vakbeurzen in de tuinsector."

Myplantonline vermenigvuldigt het potentieel van de spelers in de sector verder door hun samenwerking te vergroten en de waarde van de teelt, de handel en de 'groene' cultuur te verhogen. Het nieuwe platform biedt een zeer innovatieve omgeving waar bedrijven, kopers en exploitanten in de tuinsector elkaar kunnen ontmoeten, contacten kunnen delen en de weg kunnen vrijmaken voor nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Bovendien zullen de gebruikers van het platform toegang krijgen tot informatie, gegevens en nieuws dat een hele gemeenschap van ondernemers betrekt, aantrekt en aanspreekt.

Voor meer informatie:
Myplant & Garden – International Green Expo
info@myplantgarden.com
www.myplantonline.com

Publicatiedatum: