Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meld u aan voor FlowerStream, 11 juni

Ontdek de PanAmerican Seed FlowerTrials van thuis uit

PanAmerican Seed presenteert een virtuele manier om kennis te maken met de belangrijkste nieuwe productintroducties via FlowerSTREAM - een webinar van een uur met het PanAmerican Seed's expertteam. Iedereen is welkom om zich in te schrijven via www.panamseed.com/flowerstream  voor een van de twee momenten op donderdag 11 juni van 9:00-10:00 en van 14:00-15:00 (in Amsterdam).

Lobelia Starship – Kieft Seed

Daarnaast heeft PanAmerican Seed een update van de mobiele app gelanceerd, zodat u alle introducties van 2021 binnen handbereik hebt. Zoek naar ‘panamerican seed’ in de app-store van uw voorkeur, of bezoek de website www.panamseed.com/flowertrials voor directe links om de app te downloaden.

Aquilegia Early Bird - Kieft Seed

"We bieden onze klanten en kwekers graag de kans om onze nieuwe variëteiten te zien en om met het team te spreken en vragen te stellen over deze introducties. Het FlowerSTREAM event en onze complementaire app zorgt ervoor dat we toch contact kunnen hebben met onze klanten en kwekers, terwijl we afstand moeten houden," zegt FlowerSTREAM host en PanAmerican Seed Sales Manager Jeroen Star. “We denken dat we op deze manier toch een interessante ervaring kunnen bieden, nu evenementen zoals SpringTrials en FlowerTrials niet door kunnen gaan”.

Easy Wave Rose Fusion Petunia - PanAmerican Seed

Om u in te schrijven voor FlowerSTREAM webinar en een idee te krijgen van de nieuwe productintroducties, bezoek dan www.panamseed.com/flowerstream.

Impatiens Beacon, mét NEW Rose - PanAmerican Seed

Foliage Celosia Sol Collection - PanAmerican Seed

Voor meer informatie:
PanAmerican Seed
www.panamseed.com

Publicatiedatum: