Meer dan 140 kleuren nu in gratis toegankelijk digitaal boekje

Kleuren van potten afstemmen op de modetrends. Die trend heeft Desch Epla jaren geleden ingezet en is tot op de dag van vandaag nog steeds bijzonder succesvol. Nu zijn alle 140 kleuren te bekijken in een digitaal boekje op www.desch.nl/nl/catalogus/Epla-colour-card.

Twee keer per jaar laten de marketeers van Desch zich inspireren door trendwatcher Hilde Francq van Francq Colors met de kleuren die het daaropvolgende seizoen de hoofdrol spelen. ‘Kleur verkoopt’, zo luidt het motto van Hilde en Desch weet dat zij gelijk heeft.

Colour Your Story
Desch werkt de kleurtrends zorgvuldig uit en past ze toe op de eigen producten. In het eigen magazine Colour Your Story, dat tweemaal per jaar verschijnt (editie voorjaar/zomer, editie herfst/winter), worden de trends gepubliceerd. Behalve de drie belangrijkste kleurtrends bevat dit magazine ook aantrekkelijke pot-plantcombinaties van diverse veredelaars en informatie over duurzame producten, aangevuld met een special en een interview. De eerstvolgende Colour Your Story, voor het seizoen herfst/winter 2021-2022, verschijnt in januari 2021.

Maar dat betekent niet dat u nog tot januari op kleur moet wachten, integendeel: wij hebben een fraai en handig boekje gemaakt met daarin ALLE 140 kleuren die Desch momenteel te bieden heeft.

Meer dan 140 kleuren in een digitaal boekje!
Omdat Desch voortdurend nieuwe kleuren blijft toevoegen, is het boekje digitaal te bekijken via www.desch.nl/nl/catalogus/Epla-colour-card. De kleuren staan handig gerangschikt op kleurgroep. Met zo’n rijkgeschakeerd kleurassortiment is de juiste match snel te maken. Voor een live product in kleur kan een monster worden aangevraagd.

 

Voor meer informatie:
Desch Plantpak B.V.
www.desch.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven