Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta Flowers lanceert Virtual Tour

In week 25 lanceert Syngenta Flowers de Virtual Tour, een digitale Trials tentoonstelling. In deze digitale omgeving worden de nieuwste introducties, producten, merken en bestsellers gepresenteerd.

Toegang tot de Syngenta Flowers Virtual Tour is gratis, op ieder gewenst moment te bezoeken en registreren kan gemakkelijk op www.syngentaflowers.eu/virtualtour.

De virtuele tour biedt niet alleen een 360° ervaring, het linkt ook naar additionele informatie en video's over de genetica, merken en technisch advies. Bezoekers kunnen kiezen tussen een wandeling langs het assortiment of een begeleide tour met Syngenta’s technische experts.

De Virtual Tour zal toegankelijk zijn in meerdere talen. Het voorbereiden op de volgende éénjarigen en meerjarigen seizoen was nog nooit zo gemakkelijk.

Sandra Verlaat, Hoofd van Marketing Europe, is enthousiast over de Virtual Tour: “Vanwege de maatregelen tegen het corona virus hebben we meerdere evenementen moeten cancelen. Om met een comfortabel alternatief te komen, hebben we digitale oplossingen bekeken. Het eerste evenement dat we transformeerden in een online experience was de WebCAST eind maart, dat werd gehost door onze collega’s in Noord-Amerika. Twee dagen gevuld met interessante webinars, verzorgd door onze eigen technische specialisten, bleek een succes. Nu nemen we de volgende stap door ons assortiment binnen Europa in deze online omgeving te presenteren.”

De 360° virtuele tour laat de bezoeker de laatste toevoegingen en hoogtepunten uit het assortiment ervaren alsof deze in een echte kas aan hen gepresenteerd zijn. De technologie is vergelijkbaar met het bekende Google Streetview, waarbij je kunt rondkijken op meerdere punten op de weg.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: