Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreugdenhil Bulbs & Plants geeft digitale African Breeze update

Vreugdenhil Bulbs & Plants had voor dit jaar een ‘African Breeze beurs’ op de planning staan, maar heeft deze aangepast naar een digitale presentatie.

“We merken dat de naamsbekendheid van African Breeze blijft groeien. Er ontstaat meer vraag van onze klanten en consumenten naar de diverse producten. Daarom wilden we graag onze klanten uitnodigen bij ons op het bedrijf. Gezien de huidige maatregelen hebben we bedacht dit in een video te doen,” vertelt Rob Klop (accountmanager bij Vreugdenhil).

In de video neemt Rob de kijker mee in de leverbare producten binnen het African Breeze assortiment. Ook geeft hij wat achtergrondinformatie over de diverse producten. Een aantal producten zitten in de laatste leverperiode, maar het seizoen van de Eucomis is pas net begonnen. Ook geeft hij aan dat er ondanks de crisis hard wordt gewerkt om weer een mooi bedrag te doneren aan het project van het Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar haalde het bedrijf meer dan 10.000 euro op voor het ZCP-project.

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
T: +31 174 413811
E: info@amaryllis.nl
www.vreugdenhilbp.com

Publicatiedatum: