H.M. Tesselaar Alstroemeria organiseert online open dagen voor klanten

Jaarlijks in mei organiseert H.M. Tesselaar open dagen, waar de Nederlandse exporteurs en handelaren welkom zijn op het bedrijf in Heerhugowaard om de nieuwste Alstroemeria soorten, teeltontwikkelingen en de veredelingspijplijn van dichtbij te volgen. Vanwege alle maatregelen rondom het Corona virus heeft H.M. Tesselaar besloten de open dagen dit jaar online te presenteren.   
 
Bijzondere noviteiten, belangrijke teeltinnovaties, de weg naar Planet Proof en een sneak preview van aankomende variëteiten heeft men samengevat in een 2 minuut durende videopresentatie. 

Gepresenteerde noviteiten mei 2020


Giovanna: een nieuwe type binnen de Florinca familie. Giovanna kenmerkt zich door haar koraal roze kleur, grote hoeveelheid bloemen per tak en lange houdbaarheid. Een welkome toevoeging binnen de productgroep. 

Nalani; dé nieuwe gele Alstroemeria. Nalani geeft fel geel gekleurde bloemen met een subtiele streep tekening, van zeer zware kwaliteit. 
 
Beluga: kenmerkt zich door haar unieke en felle kleursamenstelling in bicolour roze-geel. Niet alleen de kleur is en blijft sterk, maar ook het blad van Beluga kent een stevige kwaliteit. 

Catalina; een cerise gekleurde Alstroemeria van zware kwaliteit met stevige, sterke bladeren.  

Maracana: een bijzonder sterke, houdbare Alstroemeria met een donkerpaarse kleur. De nieuwe eye-catcher binnen de productgroep. 

 
Voor meer informatie:
H.M. Tesselaar
Altonstraat 19
1704 CC Heerhugowaard
T: 072-5719719
E: info@tesselaar.eu
www.tesselaar.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven