Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis en Desch steunen goede doel met Fancy Fair

Afgelopen zaterdag, de dag voor Moederdag, zou de Fancy Fair bij Florensis plaatsvinden. Deze plantjesmarkt wordt jaarlijks georganiseerd voor het goede doel en wordt altijd zeer goed bezocht. Helaas moest men dit evenement annuleren vanwege het corona virus. Twee maanden ervoor had men echter al 2.000 gesponsorde Grow&Go potten gevuld met jonge planten, die nu in volle bloei in de kas stonden om verkocht te worden en mensen blij te maken.

Regina Dinkla van Florensis: “Als alternatief hebben we via het netwerk van onze medewerkers en de Facebook volgers van ons Florensis Roparun team alsnog een verkoopactie georganiseerd. Met groot succes zijn alle baskets binnen een paar dagen verkocht en hebben we €12.000 opgehaald voor de Stichting Roparun en onze goede doelenprojecten in Kenia en Ethiopië!” Desch, sponsor van de hangpotten, heeft een mooie video van de actie gemaakt, welke hier te zien is.

Desch is al drie jaar op rij sponsor van 2.000 Grow&Go potten voor de Florensis Fancy Fair. De potten met watergeefssysteem worden geproduceerd op de productielocatie Desch Epla in Ter Aar en zijn volledig gemaakt van Post Consumer Waste (PCW) plastic.

Naast jonge planten (‘pluggen’) en zelf gevulde hanging baskets, verkoopt Florensis op de Fancy Fair ook snijbloemen en een grote verscheidenheid aan ‘volwassen’ planten. Deze planten worden grotendeels gedoneerd door toeleveranciers en klanten van Florensis. De volledige opbrengst gaat naar de Roparun en naar de goede doelen projecten op de productielocaties in Kenia en Ethiopië. "We gaan ervoor om op zaterdag 8 mei 2021 onze gebruikelijke Fancy Fair wel weer te kunnen organiseren op onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht."

 

Voor meer informatie:
Florensis
www.florensis.nl

 

 

Desch Plantpak B.V.
www.desch.nl 

 

Publicatiedatum: