Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Talitha Timmerman nieuwe Commercial Manager Royal Brinkman

Met ingang van 1 april 2020 is Talitha Timmerman de nieuwe Commercial Manager bij Royal Brinkman. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de aansturing van de verkoopteams in Nederland en België. Juist nu klanten meer dan ooit moeten kunnen bouwen op een stabiele en optimale dienstverlening is haar aanname een logische stap. In nauwe samenwerking met de verkoopteams gaat Talitha nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt.


Thalita Timmerman

Talitha Timmerman heeft brede, commerciële ervaring in de afzet van bloemen en planten en ook veel kennis van digitale dienstverlening. In een periode waarin klanten steeds veelvuldiger gebruik wensen te maken van alle digitale middelen vormt zij met haar knowhow een waardevolle toevoeging aan de organisatie. Verder heeft Talitha zich in haar carrière beziggehouden met business development in de tuinbouwsector. 

De komende tijd staat in het teken van een nadere kennismaking met de organisatie en de sector. Talitha kijkt ernaar uit om, zodra de situatie het toelaat, klanten in Nederland en België te ontmoeten. “Onder welke omstandigheden klanten ons ook nodig hebben, zij moeten altijd op Royal Brinkman kunnen rekenen. Met de inzet van het toegewijde verkoopteam en de ondersteuning door ervaren productspecialisten heb ik er alle vertrouwen in dat wij verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendige en stabiele dienstverlening.”

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: