Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Airflo sluit aan bij Dutch Flower Group

DSV Panalpina A/S, momenteel grootaandeelhouder van Panalpina Airflo, heeft de intentie om de activiteiten van Panalpina Airflo (Airflo) in zowel Kenia als Nederland aan de minderheidsaandeelhouder Dutch Flower Group (DFG) te verkopen. Toestemming voor deze transactie door de lokale autoriteiten in Nederland en Kenia wordt in de komende maanden verwacht.



Het specialisme van Airflo ligt binnen de handling en logistieke services van verse producten (‘perishables’) via luchtvracht, zoals verse snijbloemen en groenten.

DFG geeft aan verheugd te zijn met de mogelijkheid om Airflo binnen haar familie van bedrijven te mogen opnemen. Met de know-how die DFG vanuit haar sierteeltactiviteiten heeft ontwikkeld, liggen er grote kansen om de supply chain vanuit Afrika verder te versterken met de meest optimale koelketen vanuit de expertise van Airflo, voor zowel haar eigen bedrijven als voor de bestaande Airflo klanten bij zowel de import vanuit Kenia van verse snijbloemen als andere perishables, zoals groenten.



Het management van Airflo zal ongewijzigd worden voortgezet door Pim de Wit (general manager Airflo B.V. in Nederland) en Peter Verner Kristensen (managing director Airflo Ltd in Nairobi, Kenia).

bron: Dutch Flower Group

Publicatiedatum: