Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voet aan de grond voor AlfaPro Next

AlfaPro Next, de opvolger van AlfaPro (software voor verssectoren) krijgt voet aan de grond. Enkele maanden geleden kwam de basis van het systeem beschikbaar. Bloemengroothandel en cash & carry De Carpentier in Beverwijk stapte over en inmiddels nemen ook enkele vergelijkbare bedrijven in Duitsland het systeem in gebruik.

De gebruikers zijn enthousiast. Dankzij scannen met behulp van de PDA is een efficiënt voorraadbeheer mogelijk, doordat van elk product zaken als inkoopdatum, leverancier, inkoopwaarde e.d. steeds zichtbaar zijn. Ook de vernieuwde kassafunctie wordt als ‘heel praktisch’ ervaren, omdat het systeem bij elke klant een actueel overzicht van orders en openstaande posten toont. Betalingen (contant of pin) worden rechtstreeks geregistreerd. De administratie is daardoor altijd up-to-date.

Rust en inzicht
Bedrijven die inkopen op de veilingtribune, gebruiken voor het verdelen nieuwe en handzame touchscreen laptops. Dat zorgt voor een sterke vereenvoudiging van het logistieke traject. Alles te zien en doen op één scherm biedt rust en inzicht. Er is controle over de inkopen; verdeling én bestellingen worden direct gekoppeld aan ingekochte partijen. Verdeling en verkoop van voorraadpartijen kan op elke plek waar internet beschikbaar is.

Voor meer informatie:
Alfa Pro IT
www.alfapro.com 

Publicatiedatum: