Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

€ 200,- korting op Varb-abonnement

Vaste deelnemers van Varb krijgen € 200,- korting op de factuur bij de verlenging van het abonnement in de periode van juni 2020 t/m mei 2021. Stichting Varb is een sectororganisatie van en voor buitengroen ondernemers en heeft door de verkoop van het onroerend goed de mogelijkheid om haar deelnemers in deze moeilijke tijden een steuntje in de rug geven.

De oorsprong van Varb ligt in het organiseren van fysieke beurzen. 30 jaar geleden zag Varb, als digitaal handelsplatform voor de boomkwekerij en vaste planten, en sinds 2019 ook bloembollen, haar levenslicht. Fysieke beurzen worden al lange tijd niet meer georganiseerd. Daarom heeft het bestuur besloten om de locatie van Stichting Varb, bestaande uit een kantoorpand, hal en groot terrein, te verkopen. De opbrengsten van de verkoop geven de financiële ruimte om in deze onzekere tijden de ondernemers tegemoet te komen.

De sterke groei van Varb de afgelopen jaren geeft aan dat digitaal handelen steeds meer de norm wordt. De verwachting is dat deze digitalisering in de toekomst doorzet en dat steeds meer ondernemers kiezen voor het digitaal efficiënt handelen. Op dit moment heeft Varb ruim 860 aangesloten bedrijven in Nederland en België.

Voor meer informatie:
Varb
www.varb.nl

Publicatiedatum: