Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 mei

Kennissessie: van Excel naar échte controle

Iedere jonge groenteplantenkweker gebruikt Excel of heeft het wel eens gebruikt. Excel heeft natuurlijk veel mogelijkheden en de personen die er mee werken zijn er ook nog eens handig mee. Maar ook Excel heeft grenzen en in het groeiend aantal bestanden is het overzicht lastig te behouden.

Op 14 mei organiseert Mprise Agriware een kennissessie voor elke jonge groenteplantenkweker die meer controle wil dan dat hij nu in Excel heeft. Cor Verdouw en Eric Boerlage presenteren de online kennissessie. Zij kennen de branche goed en hebben kwekers als Plantise, Noordam Plants en P. van Geest als klant.

Vanuit deze kennis zullen zij praktijkvoorbeelden geven. Denk bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van ruimteplanning, het gehele proces inzichtelijk maken en het borgen van kennis voor de hele organisatie.

Kennis delen is altijd belangrijk geweest voor de tuinbouw in Nederland. Mprise draagt hier graag aan bij door onze kennissessie. Meld u hier aan voor de sessie 'Van Exel naar échte controle'.

Onderwerp: van Excel naar échte controle

Sub onderwerpen: Excel en kennisborging, Integrale bedrijfssoftware en voorbeeld ruimteplanning.

Tijd: donderdag 14 mei 14.00 – 15.00

Doelgroep: kwekers van jonge groenteplanten

Sprekers: Cor Verdouw (IT-onderzoeker bij Wageningen University en Innovatiemanager bij Agriware), Eric Boerlage (Implementatie consultant).

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
E: agriware@mprise.nl
www.Mprise-agriware.nl

Publicatiedatum: