Special Arbeid van start

Het zijn rare tijden, coronatijden, en ook enge tijden. Alles trekt alles onderuit, zozeer zelfs dat zelfs bij ons, helemaal bovenin de piramide, aan onze zekerheden gerommeld wordt.

Eén daarvan is arbeid. Handjes. Gegeven het feit dat tomaten geplukt, bloemen gesneden en asperges gestoken moeten worden, en gegeven het feit dat met de grootste rekenkracht en meest vernuftige machinerie nog niet een van deze handelingen ook maar bij benadering zonder menselijke tussenkomst verricht kan worden, en gegeven nog een heleboel andere zaken, zijn onze bedrijven, onze export en kortom onze welvaart ervan afhankelijk. Nu door de huidige crisis deze handen bijzonder schaars geworden zijn, is de vraag erna prangender dan ooit.

Er is eindeloos veel over te zeggen. Uw input, ideeën, visies, oplossingen zijn gevraagd. In de markt, en deze maand ook in dit special blok.

De Special Arbeid draait de hele maand mei. Een maand adverteren in het specialblok in een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kan fulltime voor de hele maand voor €945. Op de internationale nieuwsbrieven kost deze positie € 1365. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven