Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook etiketten Forever&Ever uit plastic afvalstroom van de veiling

Vanaf 2020 zijn de paarse potten van Forever&Ever gemaakt van gerecycled huishoud plastics. Per heden worden daar duurzame (foto)etiketten aan toegevoegd. Deze worden geproduceerd vanuit de plastic afvalstroom van de veiling. Hiermee zet het merk in op een 100% herverwerking van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Door nieuwe extrusie-technieken & spuitgiettechnieken is het mogelijk deze korrels tot bedrukbare sheets te verwerken. Hierdoor is een nieuw sterk bedrukbaar materiaal beschikbaar.



“Door de inzet van afval zoals oude potten, folies en labels creëren we met de producten een gesloten kringloop. Hiermee hebben we de volgende stap van verduurzamen te pakken en bieden we onze consumenten een verantwoord product met haar restafval", vertelt Maikel Loots, verantwoordelijk voor de marketing van het Europese merk Forever&Ever.

Voor meer informatie:
Forever&Ever
Maikel Loots
Piushaven 6
5017AN Tilburg
T: +31 13 207 30 31 
E: maikel@forever-ever.eu
www.forever-ever.eu

Publicatiedatum: