Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Krimpen ontwikkelt nieuwe potmaat voor Kwekerij M. van den Oever BV

Gematteerde buitenwand zorgt voor luxere uitstraling

Kwekerij M. van den Oever BV uit Son en Breugel kweekt al jarenlang een breed assortiment exclusieve tuinplanten in grote potmaten. Deze planten worden het hele jaar door geleverd aan tuincentra en groothandelaren door heel Europa. Om hun tuinplanten de uitstraling te geven die ze verdienen, was de kwekerij op zoek naar een pot met een exclusievere uitstraling. De bekende DecoTainer-serie van Van Krimpen voldeed aan de eisen, maar bestond nog niet in de juiste potmaat.

Nieuwe maat
In samenspraak met de kwekerij heeft Van Krimpen een nieuwe maat DecoTainer ontwikkeld met een diameter van 31 cm en een inhoud van 13,6 liter. De boomcontainer is voorzien van een Y-bodem en bodemgaten voor een goede afwatering.

Gematteerde buitenwand
De luxere uitstraling van de DecoTainer-serie is mede te danken aan de gematteerde buitenwand. Deze is daardoor op een subtiele manier opvallend. Bijkomend voordeel voor de kwekerij is dat er door de matte buitenwand minder vuil aan de pot hecht, maar stickers juist beter plakken.

Beter voor het milieu
De DecoTainer is geproduceerd van detecteerbare grijze PCR-kunststof. Deze gecertificeerde grondstof uit plastic huishoudafval is 100% detecteerbaar uit de afvalstroom en wordt daardoor weer opnieuw gerecycled.

Voor meer informatie:
Van Krimpen B.V.
Molenstraat 42
4758 AB Standdaarbuiten
T: +31 (0)165 – 318500
E: info@krimpen.nl
www.krimpen.nl
Publicatiedatum: