Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euro-Rijn Group nieuwste innovatie partner van Circular Plastics

Euro-Rijn Group B.V. neemt een belang in Circular Plastics B.V. Met haar kennis en ervaring in de retail logistiek kan Euro-Rijn Group een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de logistieke oplossingen van Circular Plastics die de circulaire economie faciliteren.

Euro-Rijn Group B.V. is een samenwerkingsverband van voornamelijk logistieke bedrijven uit Moerdijk. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van handel en logistiek is de organisatie een bekende naam in de markt. Mede om het duurzame en innoverende karakter van de groep verder te versterken is Euro-Rijn Group een samenwerking aangegaan met Circulair Plastics. Met daarbij ook de doelstelling een hechte relatie op het vlak van transport, opslag en overslag op te bouwen.

Circular Plastics ontwikkelt duurzame verzend- en verpakkingsoplossingen voor de tuinbouw, sierteelt en groenten en fruit. Hiermee wordt het gebruik van eenmalige verpakkingen en schaarse grondstoffen verminderd. Met de kennis en ervaring van Euro-Rijn Group op het gebied van retail logistiek (met Euro-Rijn XL Logistics) en kunststoffen (met Rotterdam Polymer Hub) beogen de twee partijen een significante bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de circulaire economie.

Euro-Rijn Group is nu de nieuwste innovatie partner in de reeds bestaande samenwerking die Circular Plastics heeft met Container Systems, Koninklijke Paardekooper Group, Kras Recycling Group, Fresco Flowers en vele anderen.

Over Euro-Rijn Group B.V.
Euro-Rijn Group B.V. is een houdstermaatschappij van vennootschappen die al ruim 40 jaar actief zijn in de haven, logistiek, handel en onroerend goed. Ieder bedrijf binnen de Euro-Rijn Group heeft zijn eigen specialisme en bedient een specifieke doelgroep. Dankzij haar innovatieve karakter en grote slagkracht is de groep de afgelopen jaren gegroeid tot een toonaangevende onafhankelijke logistieke dienstverlener. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle aangesloten vennootschappen op www.eurorijngroup.com.

Publicatiedatum: