Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erfgoed de stoep op voor pot- en perkplantentelers

Tholen - Door de coronacrisis zitten bepaalde grenzen dicht en kopen consumenten minder siergewassen. Telers zien hun omzet inkrimpen en moeten in veel gevallen product vernietigen.

Rob Scheffers met de ‘Plant van de week’. Deze week zijn dat Medinilla’s. Tot en met donderdag 19 april zijn deze planten te koop bij het verkooppunt. Vanaf vrijdag 20 april is er een andere plantensoort te koop. 

Om de getroffen kwekers te steunen, heeft ErfGoed bij de ingang van het terrein een tijdelijk verkooppunt ingericht. Dit ligt aan de toegangsweg naar Moerkapelle, waar veel verkeer passeert. Een bord langs de weg attendeert consumenten op dit nieuwe verkooppunt. Op het terrein van ErfGoed is voldoende parkeerruimte. Iedere week presenteert ErfGoed hier de planten van een van zijn klanten, de ‘Plant van de Week’. Consumenten kunnen hier snel en makkelijk dagverse producten kopen, voor henzelf en voor mensen die een extraatje kunnen gebruiken.

Het verkooppunt aan Bredeweg 59 in Moerkapelle is open van maandag tot en met zaterdag  van 8.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
www.erfgoed.com

 

Publicatiedatum: