Raymond J.Evison en The Beijing Florascape startem samenwerking

Chinese kassen brengen Britse clematis naar hoger niveau

Het Britse clematisveredelingsbedrijf Raymond J.Evison en de Chinese veredelaar en teler The Beijing Florascape hebben hun krachten gebundeld en zijn een veredelingsproject in China gestart. Dit project is het "Chinese Joint Venture Breeding Project (CJVBP)" gedoopt en wordt opgezet in China, waar het veredelingswerk volledig zal worden uitgevoerd.

Evison was vanwege de corona pandemie niet in staat om de Open Dagen van The Beijing Florascape bij te wonen, waar de plannen van het veredelingsproject werden onthuld. Daarom deze foto van Yu van The Beijing Florascape en Raymond Evinson in Beijing van afgelopen december.

Krachten gebundeld
Raymond J. Evison brengt een uitgebreide kennis van (de veredeling van) de clematis in. The Beijing Florascape is verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse veredelingsprogramma in haar moderne kassencomplexen in Beijing.

Raymond is, behalve veredelaar, oprichter van The Guernsey Clematis Nursery, een 4,5 ha groot bedrijf gevestigd op het eiland Guernsey, een van de Engelse Kanaaleilanden. Op de kwekerij worden meer dan 2 miljoen jonge planten per jaar gekweekt, goed voor ongeveer 20% van de wereldwijde clematisproductie.

 

Voor meer informatie:
Raymond Evison
Raymond J.Evison Ltd
revison@me.com
www.raymondevisonclematis.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven