Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
actie FaberVlaggen & Elburg-Smit

FightTheVirus vlag wappert geld voor vaccinonderzoek in het laatje

Wie bij Elburg-Smit op kantoor aanwezig is, ziet als hij naar buiten kijkt een oranje vlag met daarop de tekst #FightTheVirus in de vlaggenmast wapperen.

Deze vlag is een initiatief van FaberVlaggen. Om saamhorigheid te versterken heeft FaberVlaggen deze ‘nationale gelegenheidsvlag’ ontworpen: #FightTheVirus! FaberVlaggen doneert van de opbrengst van elke vlag een bedrag van € 2,50 aan vaccinonderzoek door het Covid-19 Solidarity Response Fund van de World Health Organization.

Elburg-Smit omarmt dit initiatief en heeft 100 vlaggen besteld. Daarmee heeft men een donatie gemaakt van 250,- aan vaccinonderzoek.

“Echter willen we het hier niet bij laten. Graag zien wij ook onze klanten hierbij betrokken. Van 6 april t/m 7 mei zullen wij bij elke geplaatste of geleverde orde een vlag meeleveren. Met elke vlag doneren wij een percentage van het totale orderbedrag aan het vaccinonderzoek World Health Organization.”

De vraag aan de klant is om de vlag uit te hangen en hier een foto van te plaatsen op Twitter of Instagram met #HeartForGreenFTV. Deze foto’s worden door de hashtag zichtbaar op de website; https://www.elburgsmit.com/fightthevirus/

Publicatiedatum: