Aloë Vera kweker Freek Wesstein biedt oplossing voor droge handen

De Naaldwijkse Aloë Vera teler Freek Wesstein heeft onlangs het nieuwe merk Dr. Green gelanceerd en biedt nu, naast het potplantassortiment, ook losse Aloë Vera bladeren aan. “Sinds de coronacrisis zijn de bestellingen teruggelopen, dus tijd om creatief te zijn en een nieuw product te lanceren," aldus Freek, directeur van Dr. Green.


Freek Wesstein oogst verse Aloë blad in de kwekerij en laat zien hoe je de gel kunt oogsten. De gel trekt snel in en hydrateert droge handen. Foto: Thierry Schut 

Doe het zelf cosmetica
De Aloë Vera staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van het blad wordt bijna in elk beautyproduct gebruikt. Met het aanbieden van verse Aloë Vera bladeren kan iedereen de gel zelf oogsten. Een 100% puur en natuurlijk product voor de huid. Naast de hydraterende werking voor droge handen is de gel ook zeer geschikt voor andere huidverzorging. Het kan helpen bij het verminderen van huidproblemen en klachten zoals jeuk. Op www.drgreen.nl zijn alle toepassingen, recepten en korte instructiefilmpjes te vinden.

"Wij geven pakketten weg met hierin 25 Aloë Vera bladeren zodat de verzorgende eigenschappen van de gel ervaren kunnen worden. Ken je een organisatie die zo’n pakket verdient? Nomineer deze organisatie of personen op onze social media kanalen of stuur een mail naar help@drgreen.nl "


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven