Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tebarex viert eerste lustrum

Op 1 april viert Tebarex haar eerste lustrum. Tebarex is 5 jaar geleden gestart met 5 oud-medewerkers van Arend-Sosef en Tebarint.

Internationale Hightech tuinbouw
Tebarex richt zich op de internationale hightech tuinbouw. De focus op internationaal is een bewuste keuze. De Nederlandse markt vraagt om een ander bedrijfsmodel waarin service en onderhoud een belangrijke rol spelen. Bij Tebarex ligt de nadruk op engineering en projectmanagement en wordt voor service en onderhoud gewerkt met lokale servicepartners.

'Lean and mean' 
Het team van Tebarex bestaat momenteel uit 13 vaste medewerkers. Dit is een mix van ervaren engineers, met ruime ervaring in de branche, en een groep jonge hoogopgeleide engineers. De Tebarex engineers maken gebruik van design tools om de klant mee te nemen in het ontwerpproces en om de projecten op een goede en efficiënte manier te realiseren.

De organisatie is “lean and mean” van opzet. Tebarex ontwerpt de complete installatie. Voor de productie van pompunits en schakelpanelen wordt samengewerkt met strategische partners. Op gebied van uitvoering beschikt Tebarex over eigen supervisors en maakt Tebarex gebruik van een schil aan flexibele arbeid.

Werkgebied
Qua werkgebied heeft Tebarex de focus op Engeland, Canada, Amerika, Mexico, Zuid-Korea en China. Het leveringspakket bestaat uit irrigatie-, elektro-, groeilicht- en automatisering-systemen.

Door de teamsamenstelling beschikt Tebarex over de fundamentele kennis die nodig is voor het op maat ontwerpen van systemen die betrouwbaar zijn en besparen op energie-, water- en onderhoudskosten. Het uitgekiende projectmanagement zorg voor een optimaal bouwproces met een tijdige levering (JIT) en dit alles in samenwerking met de klant.

Voor meer informatie:
Tebarex BV
info@tebarex.com 
www.tebarex.com 

Publicatiedatum: