Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De grap die geen grap was: 1 jaar MMJDaily

Tholen - Ja, ja, dat zal wel, was misschien wel de eerst opkomende gedachte bij de officiĆ«le lancering van MMJDaily.com. Een nieuwsbrief over cannabis, over wiet, was dat geen grap? Nee, zeker niet, zo is inmiddels wel gebleken. 

Inmiddels alweer een jaar lang wordt er 'gewoon' vanuit kantoor in Tholen volop geschreven over de teelttechnische kant van medicinale cannabis en werden ook de nodige beurzen al bezocht. De sector vroeg, en vraagt, volop om nieuwe kennis en inzichten in een teelt die nog volop in ontwikkeling is. 

Volop in ontwikkeling
Dat alles maakt dat er, net zoals op onze andere tuinbouwnieuwsbrieven (BPnieuws, FloralDaily, HortiDaily en GroentenNieuws), zowel persoonlijke verhalen van telers staan over hun teelt, hun uitdagingen daarin, maar ook over teelttechnieken aangedragen door de vele tuinbouwtechnische toeleveranciers die inmiddels meewerken aan een mooie publicatie en ook de nodige berichten over de verspreiding van de groene vlek over de wereld. Legalisering, in ieder geval van de teelt, vindt in steeds meer landen plaats. 

Een greep uit 1 jaar MMJ
En wat stond er dan zoal online afgelopen jaar? Bijvoorbeeld de onderstaande vijf artikelen, een kleine greep uit de nieuwsstroom. 

Australian cannabis poised for global momentum

A tour of a Las Vegas based cannabis indoor facility

Exploring greenhouse cannabis cultivation with Paul Selina

"Quality doesn't seem to matter in the cannabis industry"

Does defoliation really improve a cannabis crop?

De sector is volop in ontwikkeling dus ziet MMJDaily.com een toekomst vol nieuw nieuws tegemoet. Kom maar door met de berichten op info@mmjdaily.com