Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het krijtseizoen komt er aan

Tholen - Richard Heemskerk van HSI: "Men lijkt te beseffen dat er een leven na Corona is. En dat is natuurlijk ook zo. Corona mag niet gebagatelliseerd te worden, want dat zou niet terecht zijn. We lijken wel over de eerste schok heen te zijn. En de initiatieven, die op stapel stonden, gaan door. Er wordt gebouwd, gewerkt, geteeld, bedacht, ontworpen en .. gekrijt."


Richard Heemskerk, HSI

Decia Cover
HSI blijft door gaan met het op de markt brengen van nieuwe producten. Een voorbeeld hiervan is het schermmiddel van Decia Cover. Richard:"Het product heeft zich al bewezen  gezien de goede prijs / kwaliteit verhouding. We hebben de Decia Cover nu nog op voorraad maar de vraag neemt gestaag toe." 

Decia Cover is een verwijderbaar krijtproduct. Het reflecteert de zon in warme dagen en zorgt voor diffuus licht in de kas. Het beschermt het gewas dus voor hitte en licht. Daarnaast zorgt Decia Cover bij bewolking en regen voor een betere doorlaat van het licht doordat het transparant wordt. Het gebruik van Decia Cover vermindert stress en voorkomt verbranding van bloemen en vruchten. Het middel is grondig kritisch onderzocht en getest in weersomstandigheden en extreme omgevingssituaties.

Meng Decia Cover in water om een ​​homogene oplossing te creëren. De standaardoplossing is  20 kg schaduwmiddel / 80 ltr water. Dit moet over een schone en droge kas worden gespoten. De voorkeurstemperatuur ligt tussen 18 ° C en 32 ° C. Op basis van de voorkeursverdunning wordt 1 emmer Decia Cover (bijv. 20-22 kg) op een kasoppervlak van 700 - 1400 m2 gespoten. 
 
HSI 
Bij HSI in Aalsmeer bleven afgelopen week een paar  mensen met griep verschijnselen thuis. En mensen die voor de kinderen moesten zorgen, bleven thuis. De bezetting op het kantoor daalde. Maar dat was maar tijdelijk. 

Vanaf gisteren zien ze hier toch een grote verandering. De bezetting is weer iets omhoog gegaan, de mensen van HSI willen graag aan het werk met inachtneming van de 2 meter afstand die ze houden tot elkaar. Richard Heemskerk:"De orders blijven we verzorgen voor onze klanten, dat alles op tijd naar de klant verstuurd gaat worden."

Voor meer informatie:
HSI
www.hsibv.nl
richard@hsibv.nl