Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voor 12 euro per uur een extra scholier met een 'loepzuivere loonstrook'

Een van de vele gevolgen van de huidige crisis is dat de een geen werk heeft voor zijn personeel en de ander handen tekort komt. Bovendien zijn veel grenzen dicht, wat het vrije verkeer van personen (lees, van de Oost-Europese arbeidsmigranten) bemoeilijkt.

Dat ziet ook uitzendbureau Rosa werkt, die hiervoor een tweetal oplossingen aandraagt. In de eerste plaats zouden (thuis zittende) scholieren snel en praktisch aan een uitzendovereenkomst geholpen kunnen worden. In de tweede plaats kan goede, betere bemiddeling tussen vraag en aanbod (bijvoorbeeld door het tijdelijk herplaatsen van vaste en flexmedewerkers) de druk gedeeltelijk van de ketel kunnen halen.

Scholieren
In twee eenvoudige stappen heeft de teler een scholier in een flexibele uitzendovereenkomst waarbij de kosten voor de teler transparant en voordelig zullen zijn, rekent Rosa werkt voor. En wel: loonsom + toeslag. Zo heeft de teler voor circa € 12,- een scholier van 18 jaar aan het oogsten in een bestendige overeenkomst met een loepzuivere loonstrook. De scholier krijgt uiteraard over de gewerkte uren een jaaropgaaf, zodat zij ook hierover belastingvoordeel zullen hebben.

Voor meer informatie:
Rosa werkt
www.rosawerkt.nl

Publicatiedatum: