Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
#FlowerBoostChallenge, met dank ook aan Javado

Sparta Rotterdam zet zorginstellingen in de rood-witte bloemen

Op onze redactie blijven de berichten m.b.t. de #FlowerBoostChallenge binnenkomen. Niets ten nadele van niemand - het zijn stuk voor stuk prachtige verhalen - willen we er hier nog één uitlichten. De challenge heeft namelijk ook Sparta Rotterdam, de oudste professionele voetbalclub van Nederland, bereikt.

"Door onze Official Business Partner BICT Groep zijn wij uitgedaagd voor de #flowerboostchallenge. Medewerkers en sportcoaches van Stichting De Betrokken Spartaan brachten rood-witte bloemen bij zorginstellingen in de regio om hen een hart onder de riem te steken."

Javado
In het initiatief heeft Sparta overigens gezelschap gekregen van de twee andere Rotterdamse clubs uit het betaalde voetbal Feyenoord en Excelsior. Ze hebben daarbij een beetje hulp gekregen van Javado. "Wij hebben ze op weg geholpen met de aanschaf van phalaenopsis voor alle inwoners en medewerkers van de 26 zorglocaties van Laurens in de regio Rotterdam. Vandaag brengt Javado personeel in auto’s en busjes de planten af bij alle locaties."

De clubs geven er zelf niet heel veel ruchtbaarheid aan, zo laat Javado weten. Een gevalletje ‘geen woorden maar daden’.

bron: Sparta (via LinkedIn)

Publicatiedatum: