Smart Packaging Solutions:

"We zetten alle zeilen bij om voldoende voedselveilige en beschermende AGF-verpakkingen te produceren"

Het zijn ingrijpende tijden, waarin tuinbouwbedrijven en andere organisaties in de AGF-sector onder grote druk staan om de markt te blijven bevoorraden met verse groenten en fruit. Ook Smart Packaging Solutions neemt haar verantwoordelijkheid en zet alle zeilen bij om voldoende voedselveilige en optimaal beschermende groente- en fruitverpakkingen te produceren.

De drie productielocaties van Smart Packaging Solutions in Nederland en België draaien op volle kracht om een toereikende beschikbaarheid van groente- en fruitverpakkingen te garanderen. “Wij beschikken over 50.000 pallets verpakkingen, die we op voorraad houden in diverse magazijnen”, meldt de organisatie. “Tevens hebben wij een wijdvertakt netwerk van transporteurs, met wie we wereldwijde levering kunnen garanderen. Stijgende en veranderende vragen vanuit de markt kunnen we snel en flexibel opvangen, dankzij onze in house grondstoffenleverancier.”

"Groenten- en fruitverpakkingen, gegarandeerd voedselveilig"
"Naast leveringszekerheid, garandeert Smart Packaging Solutions ook maximale voedselveiligheid", laat de organisatie weten: “Uiteraard produceren wij onze verpakkingen conform alle noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarnaast staat ons massief karton bekend als één van de veiligste verpakkingsmaterialen, omdat virussen er amper op kunnen voortleven, in tegenstelling tot bijvoorbeeld plastic. Verder worden onze verpakkingen volledig geautomatiseerd geproduceerd, waarmee contact tussen mens en verpakking wordt voorkomen. Verpakkingen die uit de productie worden genomen, ten behoeve van een kwaliteitscontrole, worden na controle uit de serie verwijderd.”

Voor meer informatie:
Smart Packaging Solutions
Oude Baan 120
9200 Oudegem-Dendermonde
+32 (0)52 26 19 25
info@smartpaso.com    
www.smart-packaging-solutions.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven