Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VG Colours en HE Licenties begraven strijdbijl

VG Colours en HE Licenties / Hanson, die al jaren in de clinch liggen over een patent m.b.t. het kleuren van orchideeën, ‘bundelen hun krachten’. In een persbericht dat partijen gisteren uitstuurden melden zij een overeenkomst gesloten te hebben, waardoor ‘als vanouds’ geproduceerd kan worden.

VG Colours startte in 2009 met het kleuren van orchideeën. Het getouwtrek over het betwiste patent heeft niet minder dan vijf jaar geduurd. Voor de handel betekent dit dat de planten van VG Colours vrijelijk te koop zijn.

Om verwarring weg te nemen is het allicht ook goed te melden dat planten van concurrerende kwekers, die gebruik maken van andere kleuringsprocedés dan het onderhavige patent, óók gewoon vrijelijk beschikbaar zijn.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met André van Geest (06-51208288) of Dick van der Pijl (06-22904388).

 

Publicatiedatum: