Led: 3,6 µmol / J

"Ruim 50% reductie in stroomverbruik met nieuwe Diode High Output"

Als uitbreiding op de reeds bestaande LED armaturen series introduceert Dutch Lighting Innovations de Diode High Output toplight.

Arjan Pauw: "Onze nieuwe generatie high output LED toplight armaturen leveren voortreffelijke prestaties met hun lage vermogen van 518W en een lichtoutput van 1850 µmol, wat neer komt op een efficiency van 3,6 µmol/J. Dit betekent in de praktijk een reductie in stroomverbruik van ruim 50% ten opzichte van de traditionele 1000W HPS verlichting.”

”Door de plaatsing van de LED bars in het compacte armatuur, hebben de Diode High Output toplight armaturen een goede lichtdistributie en een  passieve koeling van de componenten. Met de bovengenoemde specificaties, het relatief lage gewicht, een minimale lichtonderschepping, de onderhoudsvrije behuizing en het gebruik van hoogwaardige materialen, is de Diode klaar voor de glastuinbouw.”

Bij een vervanging van de huidige HPS armaturen zijn er wat DLI betreft twee mogelijkheden:

Bij een lager energieverbruik, waarbij toch het huidige lichtniveau wordt gehandhaafd, kunnen de reeds bestaande 1000W HPS armaturen 1 op 1 vervangen worden door een  DIODE High Output toplight. Hiermee wordt een significante stroombesparing gerealiseerd van meer dan 50%.

En als er een hoger lichtniveau gewenst is, kan er ook voor worden gekozen om een HPS 1000W te vervangen voor 2 DIODE High Output toplights. Hierdoor kan er bij een gelijkblijvend stroomverbruik 2 x zoveel licht gegenereerd worden. 

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
Arjan Pauw: +31 (0)6 82324637 – mail
Dennis Janmaat: +31 (0)6 43080226 – mail
www.dutchlightinginnovations.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven