Boodschapjes.com stelt bezorgplatform kostenloos ter beschikking aan gedupeerde ondernemers

Boodschapjes.com, een online platform voor lokale winkeliers die boodschappen bezorgen, stelt haar platform kostenloos ter beschikking aan gedupeerde ondernemers ten gevolge van het coronavirus. 

Normaliter maken lokale supermarkten en speciaalzaken die on-demand kunnen bezorgen gebruik van het boodschappenplatform. Het platform laat door de huidige ontwikkelingen nu ook ondernemers toe die gedupeerd zijn door de uitbraak van het coronavirus en alternatieven zoeken om hun aanbod kwijt te kunnen.

Ondernemers, die dagelijkse boodschappen in brede zin aanbieden, zijn de komende periode welkom om kostenloos gebruik te maken van het platform. Lucy Eind, oprichtster van het platform: "In deze tijden zijn we coulant. Naast detailhandelaren zijn bijvoorbeeld ook kwekerijen, foodproducenten en horecaleveranciers die gedupeerd zijn en alternatieve afzetkanalen zoeken welkom."


Lucy Eind oprichtster van Boodschapjes.com

Toename van aanmeldingen
"Naast lokale winkeliers zien we ook een toename van ambulante markthandelaren die zich aanmelden voor het boodschappenplatform. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om de ambulante handel module versneld te implementeren zodat marktkooplui ook effectief gebruik kunnen gaan maken van het platform. Zij zien momenteel een daling van hun omzet daar er massaal markten worden geannuleerd." zegt de oprichtster van het platform.

Zichtbaar maken van lokale ondernemers
Boodschapjes.com heeft de techniek, capaciteit en deelt kennis in de vorm van een Online Academy, en stelt dit gratis ter beschikking aan ondernemers die halsoverkop gaan starten met hun eigen bezorgservice. “We dragen graag bij aan het zichtbaar maken van partijen die dit momenteel hard nodig hebben. Juist lokale ondernemers zijn in deze tijden belangrijk om te steunen daar zij een essentieel onderdeel zijn van de voedselketen. Bij deze roep ik dan ook mensen op om vooral aankopen te doen bij gedupeerde ondernemers. Zo houden we de Nederlandse economie draaiende waar mogelijk, voorkomen we derving van producten en kan de druk er enigszins af bij de grotere partijen die hun handen momenteel even vol hebben”, aldus Lucy Eind.

Klik hier om aan te melden bij boodschapjes.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven