Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grenswachttijden voor vrachtwagens in Europa in kaart gebracht

Sixfold biedt naar aanleiding van de lange wachttijden aan de Europese landsgrenzen door overheidsmaatregelen rondom het coronavirus, een interactieve kaart waarop logistieke dienstverleners actuele informatie kunnen vinden over de transittijden voor vrachtwagens in heel Europa.

Op de kaart geven de bolletjes aan waar er wachttijden zijn. Als er op een bolletje wordt geklikt, dan verschijnt er informatie over hoeveel kilometer file er op dat moment staat op die locatie.

Het coronavirus heeft Europa bereikt en zorgt voor veiligheidsmaatregelen over het hele continent om de verspreiding zo veel mogelijk in te dammen. Veel landsgrenzen zijn gesloten en hoewel goederen nog steeds kunnen worden vervoerd, vertragen aanvullende maatregelen het transport en veroorzaken ze grote opstoppingen.

"De afgelopen weken hebben de Europese landen hard gewerkt om de verspreiding van de pandemie in te dammen. Regeringen hebben niet alleen beperkingen toegepast op openbare bijeenkomsten en individuele reizen, maar door het opzetten van grenspatrouilles of zelfs sluitingen hebben ze indirect invloed op de vrachtstromen," aldus de Sixfold-website.

Klik hier voor de kaart.

Voor meer informatie:
Sixfold
Igor Krivosja, Carrier relations
igor@sixfold.com
Scheepvaart: +49 4101 831 67 61
Vrachtvervoer over de weg: +43 660 423 781 1
hello@sixfold.com
www.sixfold.com

Publicatiedatum: