Nieuwe verpakking voor Tuin op Tafel-groentenplantjes van KG Plant B.V.

KG Plant heeft samen met Van Krimpen B.V. een nieuwe presentatie ontwikkeld voor ‘Tuin op Tafel’-groentensetjes.

KG Plant presenteert al vele jaren een combinatie van groenten- en kruidenplanten voor het hobbysegment en levert aan tuincentra, groothandel en exporteurs. En sinds 2019 is het complete assortiment 100% biologisch. De producten worden volledig volgens Skal norm opgekweekt, zonder chemische meststoffen, het gebruikte zaad is niet genetisch gemanipuleerd en de potgrond is geheel biologisch.

De nieuwe verpakking zorgt voor een strakke, uniforme presentatie op de verkooptafels in de tuincentra. De labels zitten aan het bakje vast waardoor de consument deze niet kan verwisselen. Door een verbeterde maatvoering van de tray is er een optimale belading bereikt van het aantal planten per tray, namelijk 9 sets à 6 planten.

In samenwerking met Van Krimpen b.v. is er extra aandacht besteed aan de vormgeving van de tray en het bakje. Deze producten zijn lichtgewicht uitgevoerd waardoor het plastic gebruik tot een minimum beperkt is. Verder zijn zowel het bakje en de tray gemaakt van polypropyleen (PP) dat 100% afkomstig is uit PCR, (Post Consumer Recycled) of beter gezegd uit het plastic huisafval. Na gebruik kan de consument de producten ook weer bij het huisafval doen zodat het opnieuw gerecycled kan worden. Op deze manier is de cirkel weer rond.

Voor meer informatie:
Van Krimpen B.V.
Molenstraat 42
4758 AB Standdaarbuiten
T: +31 (0)165 – 318500
F: +31 (0)165 – 312429
E: info@krimpen.nl
www.krimpen.nl


KG Plant BV
Torenweg 1
3235 NS Rockanje
T: +31 181 820900
E: verkoop@kgplant.nl
www.tuinoptafel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven