Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Campagne Uitzendbureau Top Work Group:

"We desinfecteren kantines en kleedkamers bij kwekerijen en verpakkingsbedrijven op eigen kosten"

Uitzendbureau Top Work Groep heeft uit voorzorg tegen het coronavirus circa 80 voertuigen gedesinfecteerd. Dit is gedaan met een speciale desinfectiespray en een stoomreiniger van 180 graden. Daarnaast is er ook een afspraak gemaakt met Schoonmaakbedrijf Katwijk om de woningen voor de huisvesting van arbeidsmigranten wekelijks extra grondig te desinfecteren tegen het virus.

Zelf heeft het bureau ook een campagne gestart om een steentje bij te dragen aan kwekerijen en verpakkingsbedrijven. Zo wil Uitzendbureau Top Work Groep kantines en kleedkamers desinfecteren op hun eigen kosten. Het doel hiervan is de ondernemers en flexwerkers gerust te stellen en de risico’s op deze manier te minimaliseren.

"In tijden als dit hoort iedereen elkaar te helpen en te steunen. Het maakt niet uit hoe. Kosten wat het kost. Op deze manier komen we er samen heus wel uit", vertelt accountmanager John Sakruca.

Voor meer informatie:
John Sakruca
Uitzendbureau Top Work Groep 
2572 VC Den Haag
T:  070 392 00 32
www.topworkgroep.nl 

 

Publicatiedatum: