Zweedse Euroflorist kondigt samenwerking met Smurfit Kappa aan

Het Zweedse bloemenbedrijf Euroflorist gaat voor een nieuw product samenwerken met Smurfit Kappa, een van ’s werelds grootste leveranciers van kartonnen verpakkingen.

Helene Adler, communicatiemanager bij Euroflorist: “Samen met Smurfit Kappa hebben we een heel nieuwe manier ontwikkeld om bloemen te bezorgen. Een speciaal ontworpen oplossing om op een mooie en duurzame manier boeketten te verpakken als cadeau.”

De verpakking is ontworpen met als doel de ontvanger van het boeket een geweldig cadeau te geven, terwijl het tegelijkertijd geoptimaliseerd is voor online verkoop en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Adler: “De keuze van het materiaal was om verschillende redenen heel belangrijk, maar de invloed op het milieu en de houdbaarheid van de bloemen waren voor ons het meest van belang. Smurfit Kappa voldeed aan onze eisen met hun 100% recyclebare en biologisch afbreekbare golfkarton. We zijn ontzettend blij met de Flower Box, zoals het nieuwe product heet, en we hebben al zeer positieve feedback van klanten ontvangen. Veel klanten laten van zich horen en vertellen hoe bijzonder het voelde toen ze de box kregen. Ze spreken van een geweldige ervaring als ze de box openen en een mooi boeket met verse bloemen zien.”

Flower Box is een innovatieve oplossing en won de prijs van Smurfit Kappa voor de meest creatieve oplossing van het jaar.

Bron: mynewsdesk.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven